NDESHJA E RADHËS

Femra, Ndeshjet e javes

U14 FK Apolonia Femra fiton ndeshjen “në tavolinë”

U14 FK Apolonia Femra fiton ndeshjen “në tavolinë”

Postuar nga:

Shpëndaje në:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ndeshja e U14 Femra midis FK Apolonia dhe SHF’Jeku mbylli fazën e parë të kampionatit me një fitore të garantuar për Apoloninë “në tavolinë” për shkak të mosparaqitjes së kundërshtarit.
Ky rezultat bëri që ekipi i Apolonisë të mbyllë fazën e parë të kampionatit në vendin e parë të klasifikimit.
Vajzat e Apolonisë treguan një paraqitje të fortë gjatë kësaj faze, duke shënuar një sërë golash dhe treguar vullnetin e tyre për të arritur sukses.
Mungesa e kundërshtarit në këtë ndeshje nuk e pengoi ekipin nga përpjekjet e tyre për të mbajtur pozitën e parë dhe për të demonstruar aftësitë e tyre futbollistike dhe punën e trajneres së tyre Antigoni Hyska.

Lajme e fundit

×