NDESHJA E RADHËS

Karriera

Vende të Lira Pune

FK Apolonia është e përkushtuar të ofrojë dhe inkurajojë mundësi të barabarta për të gjithë dhe të eliminojë të gjitha format e diskriminimit në lidhje me: Moshën, aftësitë të kufizuara, ndryshimin e gjinisë,pamjen, me shtatzëninë dhe mëmësinë, racën, fenë, orientim seksual etj. FK Apolonia është e përkushtuar të inkurajojë barazinë, diversitetin dhe (gjithë)përfshirjen duke krijuar mjedise të lira nga bullizmi, viktimizimi dhe diskriminimi, duke promovuar dinjitetin dhe respektin për të gjithë.

There are currently no vacancies.

Nëse jeni i interesuar të punoni te Klubi i Futbollit Apolonia, Fier ose në Zyrën e Tiranës,

Ju lutem shikoni vendet vakante  dhe përcillni CV tuaj ne:

 info@fkapolonia.al

ose

Dërgoni  CV tuaj me postë në selinë tonë:

F.K. Apolonia SH.A, L. 16 Prilli, Fier, Shqipëri.

Interesohu për aplikimin: tel. +35569 204 6604

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

Je futbollist apo trajner?

Nëse doni t’i bashkoheni Akademisë së Futbollit F.K. Apolonia

Kontaktoni:

 Tel. +35569 204 6604

 Email: info@fkapolonia.al

ose plotëso formularin më poshtë dhe ne ju kontaktojmë menjëherë:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder
×