NDESHJA E RADHËS

Akademia e F.K. Apolonia

Akademia e F.K. Apolonia eshte pjese shume e rendesishme e aktivitetit dhe zhvillimit te Klubit.
Z. Kokedhima, qe ne momentin e pare qe filloi te punonte me Klubin F.K. Apolonia, kerkoi e punoi qe se bashku me trajneret qe gjeti ne Klub te ngrinte ekipet zinxhir te Klubit dhe te rekrutonte trajneret perkates.

U ngrit keshtu zinxhiri I plote I moshave te Klubit F.K. Apolonia ne nje pune te palodhur disa vjecare e me investime te vazhdueshme per te organizuar femijet e te rinjte si me poshte:
Akademia Junior ( moshat 5-12 vjec) per meshkuj dhe femra sot ka: U5, 6, U7, U8, U9, U10, U11, U12
Akademia Elite (moshat 13-18 vjeç): U13, U14, U15, U 17 meshkuj dhe dhe U13, U16 per femra.
Eshte pothuaj I krijuar ekipi I I U16 per meshkuj.

Cdo ekip ka trajnerin e vet dhe trajnerin e portiereve, te cilet udhehiqen e zbatojne programe profesionale.
Jane te plotesuar me te gjtiha mjetet e punes, uniformat, topat, dhomat e zhveshjes te paisura me te gjitha kushtet.
Te gjitha ekipet kane oraret e tyre dhe trajnohen ne fusha futbolli me cilesi te larte.

Te gjithe femijet dhe te rinjte ne Akademine tone jane te pasjiur me unfirmorma dhe bejne testime dhe matje te vazhduesheme.
Tek Akademia jone ndiqen me shume kujdes zhvillimet e fizikut, te te dhenave per aftesimin teknik dhe performances ne loje te cdo anetari te Akademise.
Stafi I Akademise dhe I gjithe klubit tregon vemendje dhe kujdes te jashtezakonshem per cdo femije apo te ri qe behet apo eshte pjese e Akademise F.K. Apolonia.
Trajneret marrin trajnime te vazhdueshme dhe zhvillojne karrieren e tyre per rriutr shume aftesine profesionale dhe nivelin e mesimdhenies dhe te tarjnimit qe u bejne moshave.

Sot me shume krenari mund te themi se F.K. Apolonia ka Akademine e Futbollit me te mire ne Shqiperi ne cdo pikpamje. Mirerritja, edukimi, trajtimi me dinjitet, dashuri, profesionalizem, perkushtim dhe seriozitet I cdo lojtari eshte bere sfida e cdo trajneri, stafi e cdo anetari te Klubit tone.

Sot Klubi yne kryesisht I ploteson nevojat per lojtare nga zinxhiri I vet I moshave dhe vetem 5% te nevojave e ploteson me lojtare te jashtem.
Bashkoju Akademise F.K. Apolonia! Apliko tani:

Tel : +35569 204 6604
Email: akademia@fkapolonia.al

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder

lajme nga akademia

×