NDESHJA E RADHËS

Abonimi Zyrtar

Abonimi zyrtar në klubin e futbollit F.K. Apolonia përfshin procesin e regjistrimit si një anëtar i klubit, me të drejtën për të marrë biletat për gjithë sezonin si dhe shërbime të tjera specifike. 

Bëhuni anëtar i klubit të futbollit F.K. Apolonia duke blerë kartën e anëtarësisë dhe duke kontribuar në forcimin dhe mbështetjen e Klubit tuaj të zemrës. 

Çfarë përfitoni duke blerë kartën e anëtarësisë së F.K. Apolonia? 

Çmimi 50 Euro.

Informohuni rreth kësaj si më poshtë:

Abonimi zyrtar

Çfarë përfitoni nga Karta e Anëtarësisë? – Ndjekjen e ndeshjeve “në shtëpi” të çdo skuadre të F.K. Apolonia – Ulje çmimi në produkte të dyqanit të Klubit; – Ftesë në takimin vjetor me Anëtarët e Klubit; *- 10% ulje për sezonin 23/24 *Kartën duhet ta mbani me vete kur shkoni në stadium për të parë ndeshjet në Fier

50.00

Anëtarësohu Tani
×